#

На Київщині чоловік "спалився" з наркотиками через порушення ПДР (ФОТО)

12.05.2018 07:57
На Київщині чоловік "спалився" з наркотиками через порушення ПДР (ФОТО)

Вчора, 11 травня, працівники Миронівського відділу поліції під час патрулювання села Владиславка зупинили автомобіль ВАЗ 2108 за порушення правил дорожнього руху , пізніше в машині виявили наркотики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Нацполіції у Київській області.

Водій показав паспорт та повідомив, що посвідчення водія при собі не має. Патрульні з’ясували, що водій, раніше судимий, позбавлений права керування строком на 2 роки за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

В процесі спілкування з водієм, в лівій дверці авто працівники поліції помітили підозрілий поліетиленовий пакет, в середині якого знаходилась зелена подрібнена речовина рослинного походження, зовні схожа на коноплі.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила зазначену речовину та направила її на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. На порушника склали адміністративний протокол.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних  засобів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: