#

На Київщині масові порушення на дорогах через п’яних водіїв

30.04.2018 16:51
На Київщині масові порушення на дорогах через п’яних водіїв

Упродовж двох діб правоохоронці склали 30 адмінпротоколів за ст. 130 КУпАП відносно водіїв автівок та скутерів за керування автомототранспортом у стані алкогольного сп'яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

Поліцейські спільно з рятувальниками та бійцями Національної гвардії України продовжують проводити превентивні заходи на дорогах області - попереджають правопорушення та виявляють порушників закону.

Так, працівники сектору реагування патрульної поліції Миронівського відділу поліції на одній з вулиць с. Шандра зупинили автівку "Форд", на якій був відсутній передній державний номерний знак.

Водієм виявився 41-річний місцевий житель. Під час перевірки документів на автомобіль та звірки номерів агрегатів поліцейські виявили розбіжність: номера агрегатів в авто не відповідали із записами свідоцтва про реєстрацію на транспортний засіб.

Правопорушник надати будь-які пояснення не зміг, оскільки перебував у стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного освідування чоловік відмовився.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, на водія складений адміністративний протокол по ч.1 ст. 130 КУпАП ( Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння ) та постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування).

За даним фактом також відкрито кримінальне провадження за ст. 290 ( Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Автівка вилучена та поміщена на штрафмайданчик.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: