#

На Київщині масово розсилають запрошення на платні мітинги до 9 травня (ФОТО)

07.05.2018 11:24
На Київщині масово розсилають запрошення на платні мітинги до 9 травня (ФОТО)

Сьогодні, стало відомо, що в одній з груп в Viber-месенджері, в якій зазвичай викладають вакансії щодо роботи, з'явився заклик прийти мітинг до 9 травня за гроші

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Захара Лаврентьєва на своїй сторінці у Facebook.

Як стало відомо з соціальної мережі Facebook, в одній з груп додатку Viber, в якій зазвичай шукають працівників, а саме групі під назвою "Робота охорона Київ", тобто в основному, в групі шукають працівників на посаду "Охоронець", з'явилася "вакансія" щодо проплаченого мітингу на 9 травня за 600грн.

Шукають людей віком за 40 років і пропонують прийти і відстояти на мітингу 5 годин за 600грн. (з яких 500 одразу, 100 вже на мітингу).

Скажімо так, на "десерт", приваблюють, концертом та невеликим фуршетом.

"Ооо підготовка 9маяДедиВоевалі йде повним ходом", - підписав автор допису.

"Хто ще хоче продати Україну ??? Записуйтеся. Може ще й по пакету крупи насиплють", - коментують українці.

Справжні ж патріоти, тим кому за 40, пропонують інший вихід з ситуації, - "Пропозиція для всіх кому за сорок, піти взяти гроші, а потім послати всіх і поїхати додому, або підняти червоно-чорний прапор і гордо під ще не вмерла України пройтися колоною. Патріотичних варіантів безліч", - прокоментував Сергій Хмельницький.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: