#

На Київщині може з’явитися науковий парк Unit Agro

25.02.2020 09:25
На Київщині може з’явитися науковий парк Unit Agro
Фото з мережі Інтернет

Учора, 24 лютого, стало відомо, що на Київщині може з’явитися науковий парк, який залучить додаткові інвестиції в область та створить нові робочі місця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

24 лютого під час робочої зустрічі заступника голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна, в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Костянтина Довгаля з проректором з наукової та інноваційної діяльності Ольгою Варченко та завідувачем кафедри обліку і оподаткування Іваном Свиноусом Білоцерківського національного аграрного університету сторони обговорили створення наукового парку Unit Agro.

"Unit Agro покликаний на залучення інновацій та реалізацію стартапів аграрного спрямування, що у свою чергу залучить додаткові інвестиції в область, створить нові робочі місця", – під час зустрічі зазначив Василь Володін.

До створення наукового парку будуть залучені кращі іноземні практики діяльності та функціонування таких установ метою яких є створення регіональної інноваційної системи трансферу технологій, що стимулює інноваційну діяльність і створює ринок високотехнологічних продуктів та капіталу в агропромисловій сфері економіки.

Сторони домовились вже найближчим часом визначити пріоритетні напрями діяльності парку та приступити до його державної реєстрації.

Також нагадаємо, що 24 лютого у Київській області запрацювала нова ферма з відгодівлі овець і бичків м’ясних порід за сприяння компанії з іноземними інвестиціями Livestock4Export .

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: