#

На Київщині "накрили" діяльність нелегального підприємства, яке займалося виробництвом тютюну

08.08.2019 06:14
На Київщині "накрили" діяльність нелегального підприємства, яке займалося виробництвом тютюну
Фото з мережі Інтернет

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Київській області зупинили діяльність підприємства, яке займалося незаконним виробництвом тютюну для кальянів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "ДФС у Київській області" у Faсebook.

В рамках проведення операції "Акциз-2019" та розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України було встановлено групу осіб, які організували на території одного з міст Київщини незаконне масове виробництво тютюну для кальяну. 

В подальшому фальсифікат реалізовували через мережу Інтернет кінцевим споживачам без марок акцизного податку.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

За результатами санкціонованих обшуків, проведених за місцем незаконного виробництва, в офісних приміщеннях, за адресами проживання фігурантів та в транспортному засобі, який використовувався зловмисниками, з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання фальсифікованого кальянного тютюну та сировини для його виробництва, загальною вартістю майже 13 млн. грн., обладнання та засоби для забезпечення масового виробництва, а також чорнові записи, мобільні телефони та комп’ютерну техніку.

Нагадаємо, що 18 червня в міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали жінку із повною валізою тютюнових виробів.

Всього виявлено та вилучено ТМЦ орієнтовною вартістю 22 млн. 840 тис. грн., у т.ч. підакцизної продукції – на суму 12 млн. 840 тис. грн.

Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: