#

На Київщині обговорять реальний стан медицини в умовах COVID-19 (ФОТО)

27.04.2020 05:49
На Київщині обговорять реальний стан медицини в умовах COVID-19 (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 27 квітня, відбудеться онлайн-засідання антикризової робочої групи, аби проілюструвати справжній стан охорони здоров'я Київщини в умовах коронавірусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Максима Іонова у Facebook.

Варто зауважити, що до онлайн-засідання зможуть усі небайдужі жителі Київщини через програму "Zoom" або онлайн-трансляцію на Facebook-сторінці та каналі youtube Максима Іонова. Саме засідання відбудеться о 10:30 ранку по вулиці Січових Стрільців, 45.Приєднатися до онлайн-засідання можна за посиланням https://us04web.zoom.us/j/76695605366…

Під час засідання будуть обговорювати кризову ситуацію, яка склалася в Київській області та Україні загалом. Відбудеться дискусія щодо гострих та проблемних питань. Зокрема, висвітлиться питання про невиплату обіцяної зарплати медикам, розподіл субвенції на заклади області без урахування пропозиції, блокування закупівель засобів індивідуального захисту посадовцями КОДА та їх професійне нерозуміння специфіки медичних питань.

До того ж, обговорять проблеми частого порушення алгоритмів госпіталізації пацієнтів, ненадання якісної медичної допомоги. Окрім цього, спілкуватимуться про звільнення медпрацівників та їх психо-емоційний стан.

Під час онлайн-засідання директор департаменту Максим Іонов звернеться до правоохоронних органів та офісу Президента. 

На засіданні будуть присутні представники медичної спільноти Київщини, громадських організацій, народні депутати та усі охочі за допомогою програми ZOOM.

Нагадаємо, що очільник Міністерства охорони здоров‘я України Максим Степанов і т.в.о. голови Київської облдержадміністрації Василь Володін перевіряли роботу медичних закладів Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook