#

На Київщині облаштували шість пунктів для обсервації евакуйованих громадян

05.04.2020 12:21
На Київщині облаштували шість пунктів для обсервації евакуйованих громадян
Фото з мережі Інтернет

У Київській обласній державній адміністрації визначили шість пунктів на 860 місць на території Київщини для обсервації громадян, які прибули з-за кордону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на розпорядження КОДА №180.

"Визначити у Київській області спеціалізовані заклади для організації обсервації (ізоляції) осіб, що потребують обсервації (ізоляції), за переліком, що додається", - йдеться в повідомленні. 

Згідно з розпорядженням пункти обсервації будуть Миронівському, Києво-Святошинському, Баришівському районах, а також в смт Ворзель та Міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Відтак, один із пунктів обсервації розташований у місті Миронівка на території "Обласної лікарні відновного лікування", у якій тимчасово може розміститися 80 осіб. Наступне місце, яке може забезпечити тимчасову ізоляцію, - "Обласний дитячий санаторій "Поляна" у Баришівському районі на території Дернівської сільської ради. Тут зможе розміститися 200 українців. 

"Київський обласний дитячий санаторій" у смт Ворзель зможе прийняти 220 евакуйованих українців.  У селі Віта-Поштова Києво-Святошинського району  мотель "Шалє" забезпечить ізоляцію 20 громадян. Готель "Бориспіль" -  130 осіб, а санаторій "Барвінок" у Боярці - 110 громадян.

Нагадаємо, що всім водіям та пасажирам обов'язково вимірюватимуть температуру при в'їзді на територію Києва на контрольно-пропускному пункті.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: