#

На Київщині оголошено підозру сімом особам за незаконний вилов риби на території зони відчуження (ФОТО)

20.03.2019 11:37
На Київщині оголошено підозру сімом особам за незаконний вилов риби на території зони відчуження (ФОТО)

19 березня прокуратурою Київської області повідомлено про підозру сімом особам, які користувалися службовим становищем та займалися незаконним виловом риби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

19 березня, повідомлено про підозру сімом особам за фактами незаконного зайняття рибним добувним промислом, способом масового знищення риби, на території зони відчуження Чорнобильської АЕС, зловживання службовим становищем, пособництві у переміщенні за межі зони безумовного відселення без передбаченого законом дозволу та без проведення дозиметричного контролю риби за ознаками злочинів, передбачених ст.ст. 249, 364, 267-1 КК України.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Зокрема, підозри отримали єгері Чорнобильського радіаційного-екологічного біосферного заповідника, начальник сектору місцевої поліції та особи, які здійснювали незаконний вилов риби.

На теперішній час вирішується питання про відсторонення працівника поліції від займаної посади та обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Крім того, прокуратурою області і надалі проводиться робота щодо встановлення інших осіб, які можуть бути причетні до вказаних злочинів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: