#

На Київщині плануються великі вирубки лісу

10.03.2020 14:00
На Київщині плануються великі вирубки лісу
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що наразі триває громадське обговорення доцільності вирубки лісів на території Боярського та Плесецького лісництв, яке проводитиме Боярська лісова дослідна станція 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Боярка. Боярське земляцтво" у Facebook.

Наразі відомо, що Боярська лісова дослідна станція не афішує етапу громадського обговорення майбутніх великих рубок у лісі. Відтак, з 19 лютого до 15 березня триває дискусія щодо вирубки лісів на території Боярського та Плесецького лісництв. 

"Зауваження треба негайно відправляти на емейл [email protected] та [email protected]. Розібратись де будуть рубати можна, співставивши інформацію на сторінках звіту – боярське лісництво- сс.288-293, плесецьке лісництво – сс.294—307. Звертаємо увагу на перший і другий стовпчик – квартал і виділ. Ці цифри шукаємо на карті лісництв, там жеж, за посиланням, і цікавимось – чи потрапляє туди особливо мила нашому серцю ділянка. Трохи складно, але потім втягнетесь", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що громадське слухання відбудеться 11 березня об 11:00, в актовому залі навчально-науково-виробничого центру "Дзвінківський" у селі Дзвінкове Васильківського району.

Нагадаємо, що Укрпошта ліквідувала одне з поштових відділень у Боярці, яке безперервно працювало  з 15 травня 1894 року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: