#

На Київщині поліцейські спіймали водія-наркомана (ФОТО)

25.03.2020 09:07
На Київщині поліцейські спіймали водія-наркомана (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 24 березня, патрульні поліцейські зупинили автомобіль Opel Astra, за кермом якого був чоловік у стані наркотичного сп'яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту Патрульна поліція Київської області у Facebook.

Інцидент трапився на 21 км автодороги Київ - Чоп. Правоохоронці зупинили автомобіль Opel Astra, оскільки в нього не працював габаритний ліхтар у темну пору доби. Відтак, за кермом автомобіля перебував 34-річний чоловік з ознаками наркотичного сп'яніння. Ба більше, під час поверхневого огляду в нього знайшли два зіп-пакети з подрібненою речовиною зеленого кольору, схожу на наркотичну. Згодом сам керманич пояснив, що це марихуана для власного вживання. Проте пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився.

Відносно водія патрульні склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, що в Київському обласному онкодиспансері, який знаходиться на території Київської обласної лікарні на вулиці Багговутівській у Києві провели низку вдалих операцій, які передбачали трансплантацію кісткового мозку.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: