#

На Київщині поліцейські виявили іномарки з фальшивими номерами

04.05.2018 06:34
На Київщині поліцейські виявили іномарки з фальшивими номерами

Поліцейськими Київщини було затримано дві іномарки, номера яких належили зовсім іншим автомобілям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

Під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом в місті Сквира, працівники поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль "Dawo Lanos" , за кермом якої перебував 30-річний місцевий житель.

Під час перевірки авто поліцейські з’ясували, що у водія повністю відсутні документи на зазначений автотранспорт, а номерні знаки належать зовсім іншому авто. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Сквирського відділу поліції, транспортний засіб затримано. Вирішується питання про призначення додаткових експертиз.

Аналогічний випадок відбувся і в м. Ірпінь, де співробітники сектору реагування патрульної поліції району зупинили підозрілий автомобіль "SEAT CORDOBA", яким керував мешканець м. Конотоп. В ході огляду та перевірки автотранспорту було виявлено ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію зазначеної автівки, а також те, що номерний знак мав приналежність до іншого транспортного засобу.

Автомобіль вилучили та помістили на штрафмайданчик. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: