#

На Київщині поліція викрила банду наркоторговців

05.03.2020 17:32
На Київщині поліція викрила банду наркоторговців
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що правоохоронні органи Київщини викрили двох зловмисників, які займалися збутом наркотиків та сильнодіючих лікарських засобів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Facebook.

Слідство встановило, що двоє мешканців Білоцерківського району  регулярно збували наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби наркозалежним особам.

Під час досудового розслідування правоохоронці здійснили чотири оперативні закупівлі та провели низку санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників. Вилучені наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби, а також інші речові докази направлено на експертизу.

Двох чоловіків - 35 та 56 років, раніше судимих за наркозлочини, було затримано в порядку ст. 208 КПК України. По речовим доказам призначені та проведені усі необхідні експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів) та за ч. 3 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання чи збут сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Наразі, чоловікам повідомили про підозру та підготовили обвинувальний акт для направлення до Васильківського міськрайонного суду.

Також нагадаємо, що столичні поліцейські затримали групу торговців наркотиками, у яких вилучили близько 300 кг заборонених речовин. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: