#

На Київщині пройшли навчання щодо підготовки транспортної інфраструктури до дій у зимовий період (ФОТО)

26.09.2019 08:38
На Київщині пройшли навчання щодо підготовки транспортної інфраструктури до дій у зимовий період (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 25 вересня, на території Київської області відбулися командно-штабні навчання щодо підготовки транспортної інфраструктури до дій у зимовий період 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Faсebook.

На 41 км автодороги Київ - Одеса відбулись навчання під керівництвом голови Київської облдержадміністрації за участі патрульних поліцейських Білої Церкви та області, працівників підрядних організацій, які будуть здійснювати утримання дороги в зимовий період, рятувальників, медиків, представників служби автомобільних доріг Київської області.

Всі служби звітували про стан та кількість техніки, яка буде задіяна для очищення дороги від снігу, також було продемонстровано пункт обігріву.

Таким чином, патрульна поліція Київщини, як і інші державні структури, до забезпечення порядку на дорогах взимку готові.

Також нагадаємо, що 3 серпня завершились навчальні збори "Миротворця", де бійці зведеного загону ГУНП у Київській області пройшли посилений курс занять.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: