#

На Київщині проїзд у пасажирському транспорті відбуватиметься за перепустками

22.03.2020 11:28
На Київщині проїзд у пасажирському транспорті відбуватиметься за перепустками
Фото з мережі Інтернет

Завтра, 23 березня, на території Київської області області вводяться нові правила роботи громадського транспорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської ОДА.

Громадський транспорт міст, районів, ОТГ області перевозитиме виключно робітників підприємств, що забезпечують критично важливі сфери життя. Це – медичні працівники, рятувальники, правоохоронці, фахівці сфери ЖКГ, люди, які працюють у продуктових магазинах та аптеках, співробітники стратегічних підприємств.

Для таких перевезень будуть розроблені маршрути громадського транспорту. Таке рішення було прийняте 21 березня 2020 року на засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Василя Володіна, тимчасово виконуючого обов’язки очільника КОДА.

Їздити в транспорті працівники зазначених вище підприємств зможуть тільки за наявності у них спеціальних квитків, посвідчень особи та засобів індивідуального захисту.

Такі перепустки будуть передані на всі необхідні підприємства. Усі інші користуватися пасажирським транспортом на час обмежень не зможуть.

Також нагадаємо, що 20 березня, стало відомо, про третій підтверджений випадок захворювання на коронавірус в Київській області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: