#

На Київщині реконструюють одразу два стадіони

02.04.2020 12:40
На Київщині реконструюють одразу два стадіони
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у Ковалівці та в Фастові відбуваються реконструкції футбольних стадіонів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з власних джерел.

Виконавчий директор Київської обласної асоціації футболу Євген Євсєєв розповів, що на Київщині зараз відбувається реконструкція одразу двох стадіонів: у Ковалівці та у Фастові.

У Ковалівці футбольний стадіон був розрахований на 1800 місць, тому він підходив для проведення лише деяких турнірів, зокрема Першої Ліги. Зараз стадіон реконструюють так, щоб за всіма вимогами на ньому можна було проводити матчі і Вищої Ліги також.

У Фастові ж роботи більше: там необхідно привести в порядок повністю футбольне поле, зокрема зробити полив. Для цього необхідно закопати біля стадіону бочку, яка слугуватиме резервуаром для води, зробити декілька свердловин та дренажну систему. Частину робіт та витрат бере на себе Ковалівка, зокрема надає бочку, решта витрат лежить на міській адміністрації. Після закінчення робіт з поливом планують зайнятись посівом трави та піскуванням.

"Проте зараз усе зупинилось через карантин, робітники сидять вдома, – розповів Євген Євсєєв. – Фізично зробити зараз щось важко. Сподіваємось, що це скоро скінчиться, та ми відновимо роботу з реконструкції стадіонів."

Нагадаємо, що 5 березня у Полтаві закінчилися фінальні матчі чемпіонату України з голболу серед спортсменів із порушеннями зору, у яких команда Київщини посіла третє місце.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: