#

На Київщині СБУ заарештувала поліцейського, що торгував боєприпасами (ФОТО)

19.10.2018 08:21
На Київщині СБУ заарештувала поліцейського, що торгував боєприпасами (ФОТО)

Співробітники СБУ викрили колишнього інспектора Управління поліції охорони Київської області на незаконному продажу військових засобів ураження

 

Про це повідомляє “Моя Київщина” з посиланням на сторінку “dtp.kiev.ua” у Facebook.

 

Оперативники спецслужби встановили , що колишній інспектор поліції налагодив механізм збуту боєприпасів до стрілецької вогнепальної зброї представникам кримінальних кіл.

 

 

За попередньою інформацією, засоби ураження зловмисник отримував з району проведення операції Об'єднаних сил. Для продажу «товару» чоловік залучив посередника - раніше судимого за вчинення кримінальних злочинів мешканця Васильківського району.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

 

Правоохоронці затримали обох фігурантів справи на одній з вулиць райцентру після реалізації тисячі ста набоїв до вогнепальної зброї . Вилучені боєприпаси направлено на експертизу.

 

 

Затриманим повідомлено про підозру в скоєнні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. У межах відкритого кримінального провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України триває слідство для притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до незаконної діяльності.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: