#

На Київщині шахрайка ошукала людей на 320 тисяч грн

08.11.2019 12:45
На Київщині шахрайка ошукала людей на 320 тисяч грн
Фото з мережі Інтернет

Аферистка , що ошукала людей на 320 тисяч гривень, знову повстане перед судом: у мобільному додатку жінка пропонувала людям поїздки за кордон за привабливою ціною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

54-річна жителька Білої Церкви повстане перед судом за шахрайство. Цього року жертвами аферистки стали 28 довірливих громадян.  Кримінальний заробіток злодійки – 320 тисяч гривень.

У червні жінка "організовувала" дешеві тури до Італії. Жінка детально описувала умови відпочинку, навіть видавала квитанції про сплату екскурсійних поїздок. Спершу суд зобов’язав виплатити штраф у розмірі 1,7 тисяча гривень. Аферистку покарання не зупинило – продовжила свій "бізнес" за старою схемою.

Вдруге на шахрайстві жінку спіймали в аеропорту "Бориспіль", в якому зібралася група обманутих туристів. Тоді суд обрав міру запобіжного заходу для шахрайки – арешт. Однак після сплати застави у розмірі 40 тисяч гривень її відпустили зі слідчого ізолятору.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від сплати штрафу до ста неоподаткованих мінімумів громадян до позбавлення волі на строк до трьох років. Міру покарання для жінки визначить суд.

Також нагадаємо, що у Ірпені шахраї-забудовники нажились на понад 80 мільйонів гривень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: