#

На Київщині спиртне стало причиною кривавого вбивства (ФОТО)

04.04.2019 07:46
На Київщині спиртне стало причиною кривавого вбивства (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Днями у селі Гатне Києво-Святошинського району в одному із приватних будинків знайшли тіло мертвого 59-річного чоловіка  

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області, на місці виявлення загиблого  працювали слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції, судово-медичний експерт, криміналістична лабораторія Головного управління поліції Київщини, кінологи.

Тіло загиблого чоловіка, на якому виявлені рублені рани голови, направлено для проведення розтину та встановлення причини смерті.

При проведенні невідкладних оперативно-пошукових заходів поліцейські спільно з кінологами провели огляд будинку та прибудинкової території.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Саме службовий пес Марат привів правоохоронців до речових доказів та вказав на ймовірного підозрюваного. Ним виявився 37-річний житель Житомирщини, який працював різноробочим на цьому ж будівництві. Чоловік, який затриманий у порядку ст.208 КПК України, зізнався у скоєному злочині і надав правдиві покази.

Також нагадаємо, що у вересні минулого року в прокуратурі повідомили, що судитимуть чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння посеред вулиці ножем завдав смертельне поранення рідному брату своєї цивільної дружини.

Встановлено, що сварка між робітниками сталася через оковиту.  Під час конфлікту один з них металевим кутком наніс удари по голові іншому заробітчанину, від яких той помер. 

На місці поліції поліцейські вилучили різні речові докази, серед яких і знаряддя вбивства –  металевий кутник.  

За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику та обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: