#

На Київщині для споживачів електрики запустять онлайн-проект Smart Grid

22.11.2019 17:55
На Київщині для споживачів електрики запустять онлайн-проект Smart Grid
Фото з мережі Інтернет

У Київській області енергетики запускають пілотний проект Smart Grid, тим самим продовжують впровадження ідеї розумних мереж та сучасного клієнтського сервісу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Сьогодні".

Енергетики компанії ДТЕК мережі хочуть, щоби люди переважну більшість питань вирішували онлайн. Подати заявку на перевірку або ремонт лічильника можна буде через сайт. Абоненти будуть отримувати SMS-повідомлення про ремонти мереж та часу їх тривалості.

Також вводиться новий норматив – понад чотири години жоден клієнт без світла не буде сидіти, кажуть енергетики. І заявки на підключення до мережі можна буде подавати без черг і візитів в офіс енергокомпанії.

"Уже в листопаді в перших районах Київської області дана послуга за стандартними приєднанням буде можлива. Далі ми будемо розвивати в інших регіонах роботи наших компаній, і для нас це одним із пріоритетів. Ми розуміємо потреби клієнтів і намагаємося максимально зробити простими, зрозумілими, у режимі он-лайн, усі наші сервіси ", – заявив генеральний директор ДТЕК Мережі Іван Гелюх

Також надаємо, що до 1 січня поточного року мешканці Київщини заборгували за електроенергію 66,7 млн грн, через це більше 74 тис осель за законом може залишитися без світла.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: