#

На Київщині судитимуть чоловіка, який систематично обкрадав магазини

28.08.2019 09:45
На Київщині судитимуть чоловіка, який систематично обкрадав магазини
Фото з мережі Інтернет

До суду Київщини подали обвинувальний акт щодо раніше судимого чоловіка, який систематично обкрадав магазини в місті Фастів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

За процесуального керівництва Фастівської місцевої прокуратури раніше неодноразово судимому чоловіку пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 263 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане з проникненням у інше приміщення та зберігання та придбання вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

Встановлено, що впродовж лютого - червня 2019 року місцевий житель вчинив ряд крадіжок майна з магазинів на території міста Фастів Київської області. Вказана особа переважно в темну пору доби за допомогою заздалегідь підготовленого знаряддя проникала до місцевих магазинів, звідки викрадала грошові кошти та продукти харчування.

Після цього зловмисник залишав місце вчинення злочину, викраденим майном розпоряджався на власний розсуд.

Крім того, вказаний чоловік в одному із мікрорайонів Фастова знайшов гранату та без передбаченого законом дозволу зберігав її в будинку за місцем свого проживання.

Наразі щодо обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне останньому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Також нагадаємо, що 18 серпня в Фастові у кафе під час розпиття алкогольних напоїв між двома чоловіками стався конфлікт, який переріз у бійку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: