#

На Київщині судитимуть двох чоловіків за збут небезпечних речовин

06.03.2020 06:11
На Київщині судитимуть двох чоловіків за збут небезпечних речовин
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно поліцейські Васильківщини викрили двох зловмисників, які займалися збутом наркотиків та сильнодіючих лікарських засобів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Faсebook.

Завдяки злагодженим та спільним діям правоохоронців було встановлено, що двоє жителів Білоцерківщини систематично збували наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби наркозалежним особам.

Під час досудового розслідування було здійснено 4 оперативні закупівлі та проведено низку санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників. Вилучені наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби, а також інші речові докази направлено на експертизу.

Двох чоловіків - 35 та 56 років, раніше судимих за наркозлочини, було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

По речовим доказам призначені та проведені усі необхідні експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів) та за ч. 3 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання чи збут сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Наразі, чоловікам повідомлено про підозру та підготовлено обвинувальний акт для направлення до Васильківського міськрайонного суду.

Також нагадаємо, що поліція скерувала до суду кримінальне провадження за фактом умисного вбивства малолітньої дитини у селі Велика Вільшанка Васильківського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: