#

На Київщині судитимуть три озброєні банди, у складі яких є іноземці (ФОТО)

27.02.2020 12:32
На Київщині судитимуть три озброєні банди, у складі яких є іноземці (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 27 лютого, стало відомо, що 10 чоловіків, серед яких були громадяни Грузії, тривалий час вчиняти розбійні нападати, застосовували насилля та викрадали автомобілі в різних районах Київщини 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Відтак, у вчинені п’яти злочинів у Києво-Святошинському та Обухівському районах підозрюються троє грузинів. Відомо, що розбійники проникали до осель, здебільшого шляхом віджиму вікон і крали звідти цінні речі, ювелірні прикраси та гроші. Ще одне угрупування утворили четверо жителів Волинської області віком від 40 до 47 років. Наразі зловмисники підозрюються у низці розбійних нападів, із заволодінням майном в особливо великих розмірах. І ще троє фігурантів банди тимчасово мешкали в місті Вишгород. Зауважимо, що їх підозрюють у розбійному нападі, незаконному заволодінні транспортним засобом із застосуванням насильства відносно потерпілого. До того ж, чоловіки  зберігали велику кількість боєприпасів без дозволу.

Нагадаємо, що патрульні поліцейські села Чайки Києво-Святошинського району успішно ліквідували пожежу в пасажирському автобусі.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: