#

На Київщині судять організовану групу драгдилерів (ФОТО)

24.06.2018 07:17
На Київщині судять організовану групу драгдилерів (ФОТО)

Вчора, 23 червня, у прокуратурі Київщини повідомили про затвердження обвинувального акту стосовно групи наркоторговців, за місце перебування який вилучено товару на понад 1 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

За процесуального керівництва прокуратури Київської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 5 членів організованої групи, яка займалась збутом наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів на території Київської області та міста Києва.

Організовану групу, до складу якої входило 4 жінок та чоловік, у лютому поточного року затримано прокуратурою області.

За результатами проведення низки санкціонованих обшуків за адресами проживання учасників організованої групи, а також у місцях зберігання та розповсюдження наркотичних засобів виявлено та вилучено: 400 грам метадону на суму 700 тисяч гривень, 300 пігулок "Соната" та 300 пігулок "Димедролу" на загальну суму 200 тисяч гривень, а також телефони, банківські картки.

Дії членів організованої групи кваліфіковано за ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) КК України.

За принципової позиції прокуратури Київської області підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення  застави на загальну суму майже 3 млн грн.

Членам ОЗГ загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: