#

На Київщині сутенерки постачали іноземцям дівчат та наркотики (ФОТО)

26.04.2018 12:38
На Київщині сутенерки постачали іноземцям дівчат та наркотики (ФОТО)

Сьогодні, 26 квітня, у поліції Київщини повідомили про затримання сутенерок, які вербували та постачали повій іноземцям на території столичної області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Національної поліції в Київській області.

Дві подруги з метою легкої наживи організували бюро з надання різноманітних сексуальних послуг туристам. Обслуговували їх у готелях на території Києва та області за 200 долларів США за годину. Також “підсаджували” іноземців на амфетамін, який був у них в продажі.

Викрили та задокументували злочинну діяльність зловмисниць оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини спільно зі слідчими Вишгородський відділ поліції та прокуратури.

Начальник управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Андрій Ткач розповів, що поліцейські одночасно провели санкціоновані обшуки за місцями проживання підозрюваних і в одному з готельних комплексів, де надавалися сексуальні послуги. Вилучили: грошові кошти, банківські картки, рекламні візитівки, робочі телефони, записники з розрахунками клієнтів і дівчат, в також психотропну речовину - амфетамін.

Встановлено, що для отримання великих прибутків і постійного оновлення клієнтської бази  поширювали рекламні візитівки з зазначеними контактами, а також пропонували сексуальні послуги в мережі Інтернет.

На даний час триває комплекс слідчих дій. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ст. 303 ( Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: