#

На Київщині "турботливий" наркодилер продавав свій товар за знижками (ФОТО, ВІДЕО)

04.04.2020 09:44
На Київщині "турботливий" наркодилер продавав свій товар за знижками (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

У Київській області поліцейські виявили та затримали 22-річного наркодилера, який збував товар через канал-месенджер за "власною системою знижок"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Наркозбувача затримали працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини у порядку ст. 208 КПК України час проведення оперативної закупівлі. Також поліцейські встановили канал надходження наркотичних речовин.

У 22-річного затриманого киянина поліцейські при поверхневому огляді виявили та вилучили розфасовані для продажу пакетики з наркозіллям.

Молодик, добре обізнаний з новітніми технологіями та можливостями сучасних гаджетів, скерував свої знання у протизаконному напрямку. Для залучення широкого кола клієнтів у чаті месенджера він придумав "унікальну пропозицію" у зв’язку з карантинними заходами: хто купує п’ять пакунків – отримує довічну знижку.

Зловмисник активно розповсюджував канабіс та амфетамін своїм одноліткам методом "закладок". Гроші ж "покупці" переказували на банківські картки через різні платіжні системи.

Вилучені у якості речових доказів наркотичні речовини направлені на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. За збут наркотиків поліція оголосила про підозру затриманому молодику. Триває слідство.

Нагадаємо, що 2 квітня патрульні поліцейські Київської області вилучили амфетамін та бупроморфін у мешканки Білої Церкви.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: