#

На Київщині в грудні пройдуть вибори до ОТГ

13.10.2019 10:48
 На Київщині в грудні пройдуть вибори до ОТГ
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 11 жовтня, Центральна виборча комісія призначила на 22 грудня 2019 року перші місцеві вибори у  об'єднаних територіальних громадах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Центральна виборча комісія - Central Election Commission of Ukraine" у Faсebook.

Розглянувши звернення 21 обласної державної адміністрації щодо прийняття Комісією рішення про призначення перших місцевих виборів у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад, Комісія встановила їх відповідність вимогам Конституції України та законів України, а також Порядку призначення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів та призначила на неділю, 22 грудня 2019 року, перші вибори у 86 об’єднаних територіальних громадах (1 міській, 16 селищних, 69 сільських ОТГ).

У Київській області вибори відбудуться у двох об’єднаних територіальних громадах, а саме в Калинівській та Зазимській ОТГ.

При цьому Комісія оголосила початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів з 2 листопада 2019 року.

Також нагадаємо, що 5 жовтня нову амбулаторію з можливістю проживання в ній персоналу у Калинівці Васильківського району відвідала делегація з Ковалівської ОТГ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: