#

На Київщині ватажка озброєної банди відпустили під домашній арешт

26.02.2020 17:53
На Київщині ватажка озброєної банди відпустили під домашній арешт
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 26 лютого, з'ясувалося, що злочинна банда, яка підозрюється у скоєнні розбійних нападів з фізичним насиллям та погрозами вбивством, може залишитися безнаказаною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Наразі, працівники поліції проводять досудове розслідування щодо злочинів, скоєних даною бандою. Відомо, що під час нападів серед потерпілих були діти та літні люди, яким погрожували вбивством та завдавали тілесних ушкоджень. Зауважимо, що в січні цього року правоохоронці затримали озброєну банду нападників. Серед них була особа, яка вже мала судимість за скоєння розбійних нападів та бандитизм. До того ж, усім зловмисникам суд обрав найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою на місяць без внесення застави. Однак, попри те, що чоловіки приховано нападали на помешкання громадян зі зброєю, діяли нахабно та цинічно, суддя одного зі столичних судів змінив запобіжний захід. Відтак, організатор злочинної озброєної банди отримав домашній арешт. Іншим двом підозрюваним суд надав можливість внести заставу у розмірі, який в 10 разів менший за загальну суму награбованого.

"Такі рішення ставлять під загрозу життя та здоров’я потерпілих та свідків провадження, а також надають можливість вільно на них впливати", - повідомляє поліція.

Нагадаємо, що патрульні поліцейські села Чайки Києво-Святошинського району успішно ліквідували пожежу в пасажирському автобусі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: