#

На Київщині відбувається музичний марафон на підтримку Антоненка, Кузьменко й Дугарь

23.12.2019 10:40
На Київщині відбувається музичний марафон на підтримку Антоненка, Кузьменко й Дугарь
фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 23 грудня, музичний марафон "Білими нитками" відбувається на Майдані Незалежності в Києві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "LB.ua".

Музичний марафон стартував опівдні і триватиме до 22:00.

Понад 20 груп і виконавців, а також волонтери та ветерани бойових дій на Донбасі виступають на підтримку підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Організатори та учасники акції під гаслом "Я не вірю! Хто наступний?" вважають, що Андрій Антоненко (Riffmaster), Юлія Кузьменко та Яна Дугарь несправедливо утримуються за гратами. Вони переконані, що наявні докази провини підозрюваних не витримують жодної критики.

Організатори вбачають у цій справі політичне забарвлення,переслідування й тиск на активний прошарок суспільства. Водночас, вони наголошують, що захід не є політичною подією: учасників просили не приносити на акцію політичну символіку.

У марафоні заявлено 24 виконавці та спікери. Серед них - "Мотор'ролла", "Фіолет", "Мандри" Сергій Танчинець ("Без обмежень"), Karna, Vlasna, "Нумер 482", TaRuta, "Пирятин", Pushkin Klezmer Band&Toporkestra, Pidkaura, Іван Леньо і Володимир Шерстюк (Kozak System), "Брати Станіслава", Соня Сотник, Сергій Кузін, Анатолій Вексклярський, Олександр Піпа (екс-басист "Воплів Відоплясова", учасник @Traktor).

Нагадаємо, що 20 грудня відбулася презентація проєкту з впровадження аграрного реєстру на Київщині в приміщенні Товарної біржі "Київська агропромислова біржа".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: