#

На Київщині викрили держреєстраторів-рейдерів

13.09.2019 08:53
На Київщині викрили держреєстраторів-рейдерів
Фото з мережі Інтернет

СБУ Київщини блокувало рейдерські  оборудки групи державних реєстраторів, які переєстрували понад 200 земельних ділянок в області через фіктивне реєстраційне підприємство "Путрівське", нібито розташоване у Путрівці Васильківського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу СБУ у Київській області.

Працівники фіктивного реєстраційного підприємства вносили до Державних Реєстрів завідомо недостовірні відомості.

Організатори і виконавці незаконно здобували ключі доступу з цифровими підписами власників підприємств та відчужували у них земельні ділянки, об’єкти нерухомості та корпоративні права, вносячи зміни до Держреєстрів.

Для своїх злочинів правопорушники використовували фіктивні рішення суддів, підроблені документи, печатки, бланки та штампи підприємств, установ та організацій різних форм власності. Оборудки здійснювались в інтересах членів угрупування або третіх осіб.

Коли стало зрозуміло, що незаконні дії буде викрито, реєстратори розпочали ліквідацію КП "Путрівське" та знищили знищили частину справ.

Нагадаємо, що 16 липня президент Володимир Зеленський відвідав село Путрівка Васильківського району аби уточнити інформацію щодо незаконної діяльності держреєстраторів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: