#

На Київщині впровадили електронний облік деревини

04.02.2020 09:28
На Київщині впровадили електронний облік деревини
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 31 січня, в Київській ОДА пройшла нарада щодо запровадження електронного обліку деревини на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

У роботі взяли участь представники обласної прокуратури, Головного управління Національної поліції в Київській області, Національної поліції України, Управління захисту економіки у Київській області та Державної екологічної інспекції Київської області.

Присутні відзвітували про запровадження електронного обліку продукції лісозаготівель, деревини, лісопиляння і деревообробки шляхом введення електронного чіпування на території Київщини.

Так, станом на 31 січня 2020 року у лісах на площі понад 505,5 тис. га, що становить 97,6% від загальної площі лісів області, вже запроваджено електронний облік деревини.

Використання електронного обліку деревини дозволяє контролювати етапи руху деревини, де вся облікова інформація передається в електронному вигляді. Система електронного обліку деревини дає можливість переглянути повністю ланцюг руху заготовленої деревини від місця її заготівлі до кінцевого споживача.

Також нагадаємо, що фахівці апарату Північного офісу Держаудитслужби провели державний фінансовий аудит діяльності державного підприємства "Клавдієвське лісове господарство" та виявили численні порушення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: