#

На Київщині втретє намагаються продати завод за 62 млн грн

24.02.2020 15:15
На Київщині втретє намагаються продати завод за 62 млн грн
Фото заводу

Нещодавно стало відомо, що в Київській області на аукціон було виставлене підприємство "NEST UKRAINE", що спеціалізується на переробці гарбузового насіння та волоського горіха

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Prozorro.Продажі".

Слід сказати, що підприємство розташоване за 20 км від Києва по трасі Київ-Чоп. Наразі "NEST UKRAINE" можна придбати за 62 млн 500 тис грн. Загальна територія комплексу займає понад  1 гектар, а площа виробничих приміщень у сукупності - 400 кв м. Варто зазначити, що завод обладнаний автоматизованими лініями переробки гарбузового насіння та волоського горіха, лазерним сортувальним приладом для фасування гарбузового насіння за кольором, автоматизованою лінією для сушки та зберігання волоського горіха. Відповідне сучасне устаткування заводу дає можливість контролювати високу якість продукції. До того ж, автоматизована лінія для сушки волоського горіха дозволяє висушити до 24 т круглого горіха в день, а також дозволяє зберігати до 250 т горіху.

"Інфраструктура підприємства дозволяє зберігати до 100 тонн сировини та до 500 тонн готової продукції", – йдеться в описі лоту. 

Відомо, що прийняття заяв на участь триває до 5 березня включно, а сам аукціон із визначення переможця торгів відбудеться 6 березня 2020 року.  Зауважимо, що до цього завод намагалися продати два рази. Уперше аукціон оголосили 30 січня 2020 року, а наступний тендер - 14 лютого поточного року. 

Нагадаємо, що поліція затримала організовану банду, що викрадала іномарки на території Києва, Київської області та Чернігова; очільником банди був колишній працівник поліції.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: