#

На Київщині в'язні піклуватимуться про безпритульних тварин (ФОТО)

04.03.2020 16:57
На Київщині в'язні піклуватимуться про безпритульних тварин (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 4 березня, стало відомо, що для ув'язнених в Бучанській виправній колонії №85 запустили проєкт за американською моделлю "Двостороння адаптація", за яким ув'язненим дозволяється доглядати за безпритульними котами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на спільноту "Центр захисту тварин" у Facebook.

Зауважимо, що до спілкування з тваринами будуть допускатися лише ті в'язні, що відбувають покарання не за тяжкі злочини. До того ж, увесь процес будуть  контролювати співробітники виправного закладу. Відомо, що турбуватися про безпритульних котів порушники закону зможуть у спеціально відведеному приміщенні. Окрім цього, час від часу чотирилапих улюбленців відвідуватимуть ветеринари для перевірки стану здоров'я тварин. 

"Впевнені, що й в Україні цей експеримент буде успішним, адже наші котики не гірші за американських. А ще ми переконані, що кожна людина має право на другий шанс. Як знати, можливо завдяки догляду за твариною хтось переосмислить своє життя і повернеться з місць позбавлення волі додому назавжди", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 50 одиниць вибухонебезпечних предметів, які були виявлені на території Київської області, успішно ліквідували.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: