#

На Київщині вже запрацювали більшість теплогенеруючих підприємств

27.10.2019 09:08
На Київщині вже запрацювали більшість теплогенеруючих підприємств
Фото з мережі Інтернет

Станом на 24 жовтня із 162 підприємств області, які займаються виробництвом теплової енергії та теплопостачанням в населені пункти, свою роботу розпочали 67

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Київоблгазу в Facebook.

Для роботи в осінньо-зимовий період АТ "Київоблгаз" заздалегідь провело заміну майже 4 тис аварійних газопроводів, відновлено більше 600 км ізоляції на газопроводах, виконано капітальний ремонт 36 станцій. Слід зазначити, що загалом у області газифіковано 1158 населених пункти.

Зазвичай опалювальний сезон в Україні розпочинається 15 жовтня, однак через низьку температуру повітря у деяких містах та селищах тепло пустили у соціальних закладах тиждень до цього терміну.

Також відомо, що у кожному районі органи місцевого самоврядування самі вирішують, коли і де вмикати опалення. Це залежить від середньодобової температура, яка протягом трьох днів повинна бути нижче 8-ми градусів за Цельсієм вище нуля.

Нагадаємо, що 24 жовтня на автодорозі Київ — Одеса поліцейські зупинили BMW за те, що в темну пору доби не працювала ліва фара в режимі ближнього світла.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: