#

На Київщині зафіксували 40 фактів продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім

14.03.2019 17:31
На Київщині зафіксували 40 фактів продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім

За два місяці 2019 року працівники ювенальної превенції столичного регіону виявили та задокументували 40 фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області у Facebook.

За цими фактами складено протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Стосовно власників торгівельних точок інформації направлені до Державної фіскальної служби, де відповідно них, крім штрафних санкцій, розглядатиметься питання щодо позбавлення ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

На сьогодні без ліценцій залишилися вже четверо підприємців. За 2 місяці за аналогічними випадками в державну казну сплачено штрафів на суму майже 55 тисяч гривень.

Варто додати, що на території Київської області кількість діючих ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами становить 13 626.

Шановні громадяни! Якщо Ви стали свідком продажу неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів, телефонуйте на спецлінію поліції "102". Збережемо майбутнє покоління разом!

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: