#

На Київщині затримали неповнолітнього, який скоїв ДТП на викраденому авто

22.03.2019 13:30
На Київщині затримали неповнолітнього, який скоїв ДТП на викраденому авто

Сьогодні, 22 березня, відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю 16-річного мешканця села Демидів Вишгородського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу патрульної поліції Київської області.

Коли працівники поліції виїхали на місце ДТП, винуватець аварії зник у невідомому напрямку. Тим часом від власника авто Volkswagen надійшло повідомлення про викрадення зазначеного транспортного засобу.

У ході оперативно-розшукових заходів було встановлено особу, яка керувала транспортним засобом на момент ДТП.

Ним виявився раніше судимий 16-річний мешканець села Демидів Вишгородського району, який не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з електроопорою, чим і наніс значної матеріальної шкоди власнику автомобіля, оскільки сам транспортний засіб після скоєння ДТП ремонту не підлягає. Свій вчинок юнак пояснив бажанням розважитися.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Обухівському районі водій автомобіля Renault не впорався з керуванням, допустив зіткнення з деревом і загинув на місці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: