#

На Київщині затримали нетверезого водія, який є боржником по аліментах

19.02.2020 07:27
На Київщині затримали нетверезого водія, який є боржником по аліментах
Фото з місця події

Учора, 18 лютого, на трасі Київ – Одеса правоохоронцями було затримано нетверезого 32-річного водія, який відмовився від обслідування на стан сп’яніння, бо поспішав у лікарню до дружини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху звернули увагу на автомобіль марки Peugeot, який під час зміни напрямку руху не ввімкнув покажчик повороту. Поліцейські одразу зупинили транспортний засіб.

Під час спілкування з 32-річним водієм патрульні помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння.

Йому запропонували пройти обслідування на стан сп’яніння, згідно чинного законодавства. Однак він відмовився від проходження огляду, пояснюючи це тим, що поспішає в лікарню до дружини.

Окрім того, інспектори з’ясували, що цей водій є боржником по аліментах. Чоловік заборгував майже 50 000 гривень. У 2018 році відділом юстиції його тимчасово обмежили в праві керування транспортним засобом.

На керманича патрульні винесли ряд адміністративних матеріалів: за ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка має тимчасове обмеження такого права) КУпАП; за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП; за ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку)КУпАП. Тепер на чоловіка чекає суд.

Також нагадаємо, що 17 лютого у Білій Церкві поліція затримала двох парубків, котрі не тільки поранили та пограбували місцеву 41-річну мешканку, а ще і зґвалтували її.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: