#

На Київщині затримали п’яного мотоцикліста, який їздив без мотошолома

16.07.2019 06:35
На Київщині затримали п’яного мотоцикліста, який їздив без мотошолома
Затриманий чоловік

Учора, 15 липня, правоохоронці зупинили та затримали мотоцикліста, який будучи в стані сильного алкогольного сп’яніння, їздив без мотошолому   

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook, ступінь сп'яніння мотоцикліста у 25 разів перевищував норму.

І так, 14-ї години під час патрулювання автодороги М-03 "Київ — Харків", інспектори зупинили мотоцикл "МТ", причиною зупинки стало те, що водій керував своїм залізним конем без мотошолома.

Спілкуючись із водієм, охоронці порядку помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік пройшов огляд на стан сп'яніння, котрий зафіксував у нього 5,00 проміле алкоголю, що у 25 разів перевищує допустиму норму.

Нагадаємо також, що 15 липня бориспільські поліцейські виявили чергового нетверезого водія, рівень сп’яніння якого в 20 разів перевищував норму.

Інспектори склали на керманича адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч.5 ст. 121 КУпАП (порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами) і відсторонили його від керування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: