#

На Київщині збоченець знімав порно зі своєю малолітньою дочкою та викладав ролики в мережу

08.06.2018 11:49
На Київщині збоченець знімав порно зі своєю малолітньою дочкою та викладав ролики в мережу

Сьогодні, 8 червня, у прокуратурі Київщини повідомили про тримання під вартою чоловіка, який вчиняв розпусні дії відносно своєї малолітної дитини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

"Установлено, що на початку лютого 2017 року 32-річний чоловік познайомився у мережі Інтернет зі своєю 13-річною донькою, з якою після її народження взагалі не підтримував родинних зв’язків", - йдеться у повідомленні.

На протязі року дівчинка приїжджала в гості до своєї бабусі та батька в одне із сіл Миронівського району, під час таких візитів чоловік періодично вчиняв розпусні дії, про що  дізналась мати малолітньої дитини, побачивши переписку в соцмережі останньої, в результаті чого звернулась до правоохоронних органів із відповідною заявою.

У подальшому, під час досудового розслідування встановлено, що на протязі всього часу спілкування батько змушував дівчинку фотографувати та знімати відео її оголеного тіла на мобільний телефон, а потім пересилати йому через програму Viber.

У період з червня 2017 року по лютий 2018 року батько щонайменше раз на місяць отримував від потерпілої фотографії та відеозображення, які з метою отримання грошової винагороди завантажував у мережу Інтернет та надавав відкритий доступ до вказаних файлів невизначеному колу осіб, від яких отримував на картковий рахунок грошову винагороду, загальна сума якої становить майже 20 тисяч гривень.

Миронівським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури повідомлено про підозру збочинцю-батьку у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 156 (вчинення розпустних дій щодо своєї малолітньої дочки) та ч. 4, 5 ст. 301 (виготовлення, зберігання, розповсюдження, інше переміщення з метою розповсюдження, вчинене щодо зображень та інших предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію та примушування неповнолітньої до участі у створенні зображень та відеопродукції порнографічного характеру, вчинене повторно) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинені злочини зловмиснику загрожує покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: