#

На Київщині зловмисники привласнили собі цілий ЖК

16.01.2020 06:52
На Київщині зловмисники привласнили собі цілий ЖК
Фото з місця події

Нещодавно кіберполіція під час розслідування справи "чорних" реєстраторів заявила про встановлення організатора великої рейдерської схеми, у зв'язку з чим відкрила ще одне кримінальне провадження щодо привласнення ЖК на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "LB.ua".

Зловмиснику вдалося привласнити цілий житловий комплекс у Київській області через незаконне переоформлення нерухомості. Збитки оцінюють у 55 мільйонів гривень.

"До такої діяльності він залучив двох спільників і "чорних" реєстраторів. Організатору та його спільникам оголосили підозри, їм загрожує до 10 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Злочинне угруповання реєстраторів виявлено в червні 2019 року. 24-річний киянин втручався в роботу Державних реєстрів Мін'юсту і, маючи ключі доступу до них, за гроші перереєстровував майно на підставних осіб.

Мешканець тимчасово окупованої території був його спільником. Він допомагав незаконно змінювати власників житлових, нежитлових приміщень та автозаправок.

Нагадаємо, що на Київщині правоохоронці викрили злочинну схему вербування та відправлення в сексуальне рабство жінок за кордон.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: