#

На Київщині знову затримали гастролерів (ВІДЕО)

07.09.2019 07:59
На Київщині знову затримали гастролерів (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно поліція Київщини разом із працівниками полку спеціального призначення КОРД, кримінальної поліції та слідчих затримала гастролерів з Волинської області, які грабували елітні будинки

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

Один із грабежів стався ще у травні в Бориспільському районі. Тоді група осіб у балаклавах із застосуванням насильства винесла з будинку заможної родини 80 тис. доларів США та ювелірні вироби, після чого втекли.

"Після збору і аналізу усієї інформації з місця події, оперативникам карного розшуку вдалося встановити злочинну групу гастролерів з Волинської області",-повідомляє Андрій Нєбитов.

Затримання сталось після чергової спроби пограбування будинку в Броварському районі. Група правоохоронців вже була готова до цього пограбування.

У зловмисників вилучили три автомобілі, зброю, засоби зв’язку та інші речі, що послугують речовими доказами.

За фактами правопорушень відкрито кримінальне провадження за кількома статтям ККУ: грабіж, розбій і крадіжка. Причетність даної групи осіб до інших подібних злочинів на території України наразі перевіряється.

Нагадаємо, що раніше поліція Київщини затримала інших гастролерів, які грабували елітні помешкання, проте попередні приїхали з Грузії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: