#

На Макарівщині правоохоронці відкрили справу проти підприємства, яке нелегально видобуває граніт (ФОТО, ВІДЕО)

22.05.2020 08:20
На Макарівщині правоохоронці відкрили справу проти підприємства, яке нелегально видобуває граніт (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Стало відомо, що працівники поліції Київщини перевірили у Макарівському районі законність підприємства, яке видобуває та переробляє граніт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліція Київської області" у Faсebook.

Варто зазначити, що інформаційний портал "Моя Київщина" у писав, що ТОВ "Енергетична група" з 2008 року незаконно видобуває граніт та обробляє його на переробно-сортувальному комплексі в селі Соснівка Макарівського району.

Правоохоронцями, які приїхали на місце події, було встановлено, що на ділянці родовища Соснівське, розташованого на території Макарівщини та Фастівщини, товариство з обмеженою відповідальністю здійснює видобуток граніту.

На частині земельної ділянки, що знаходиться на території Соснівської сільської ради, знаходиться устаткування для подрібнення гранітів та виготовлення щебеню та різна техніка. На момент перевірки діяльності підприємства по переробці граніту його керівництво не надало слідчим поліції відповідних дозвільних документів.

Працівники слідчого управління поліції Київщини спільно з управлінням внутрішньої безпеки ДВБ НПУ України та за погодженнями прокуратури області відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 197-1 (Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво), ч. 2 ст. 364-1(Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Читати "Моя Київщина" у Facebook