#

На Макарівщині триває ремонт школи (ФОТО)

18.09.2020 12:10
На Макарівщині триває ремонт школи (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Пашківка Макарівського району в рамках проєкту “Велике будівництво” триває ремонт школи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку «Макарівська районна державна адміністрація" у Faсebook.

Наразі в школі не проводяться навчання. Частина дітей навчається в інших приміщеннях, а ініші опановує навчальну програму у форматі онлайн уроків.

17 вересня голова Макарівської райдержадміністрації Болілий, заступник голови Макарівської райдержадміністрації Рознай спільно з начальником відділу освіти, фізичної культури та спорту Макарівської райдержадміністрації  Тарнавським побували на території закладу та провели зустріч із представниками фірми-забудовника, начальником виробничо-технічного відділу департаменту регіонального розвитку Київської облдержадміністрації Кашкою, директором Пашківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступінів Запотічною, Пашківським сільським головою Кравчук та іншими.

Учасники зустрічі оглянули наявний стан та обговорили питання етапів реконструкції школи, зокрема перекриття даху, матеріалів, які будуть використані, монтажу водостоків, ремонту вентиляційних каналів, встановлення захисних дашків над входами, як в приміщення, так і в його підвальну частину, будівництва пандуса, проведення благоустрою території школи тощо.

Нагадаємо, що у селі Мотижин Макарівського району депутат Київської міськради Ігор Баленко  займеться розвитком проєкту "Добропарк".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: