#

На Макарівщині жінка вбила свого знайомого дерев’яною палицею

19.11.2020 21:20
На Макарівщині жінка вбила свого знайомого дерев’яною палицею
Фото з місця події

У селі Бишів Макарівського району жінка нанесла смертельні травми своєму знайомому.  Поліцейські Макарівського відділу поліції затримали зловмисницю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Національної поліції.

Поліцейські Макарівського відділу поліції затримали зловмисницю  в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Того вечора 65-річний місцевий житель прийшов до своєї знайомої в гості. Вони випивали, і потім чоловік просив жінку залишитись у неї на ночівлю. Коли вона йому відмовила, між ними стався серйозний конфлікт. Жінка взяла дерев’яну палицю та вдарила гостя. Той, будучи напідпитку, не втримався на слизьких сходах та впав. Тоді господиня вдарила його ще декілька разів та пішла додому.

Через три години вона зі здивуванням знайшла свого гостя на тому ж місці, тому викликала постраждалому "швидку".  Медики госпіталізували чоловіка до лікарні, але від отриманих травм він помер.

Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення експертизи для встановлення причини смерті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав запобіжний захід для жінки  - домашній арешт в нічний час.

Нагадаємо, що нещодавно уселі Терезине Білоцерківського району поліція затримала зловмисника, що піддією наркотиків збирався підірвати бочки з пальним.

Читати "Моя Київщина" у Telegram