#

На Макарівщині жителі скаржаться на роботу "Укрпошти"

18.11.2020 20:30
На Макарівщині жителі скаржаться на роботу "Укрпошти"
Фото з мережі Інтернет

Учора, 17 листопада, голова Макарівської райдержадміністрації Олексій Болілий провів робочу зустріч із директором Центру поштового зв'язку №4

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Макарівська районна державна адміністрація"у Faсebook.

Жителі Макарівського району, зокрема пенсійного віку, в переважній більшості користуються послугами «Укрпошти» із доставки різноманітних грошових виплат у готівковій формі, відповідно до чинного законодавства. Якщо поштар не видала кошти адресату протягом відведеного терміну, в разі відсутності отримувача пільг вдома, чи за інших причин, такі кошти повертаються до розпорядника, і для їх отримання потрібно буде чекати від одного до двох місяців. Таким чином від мешканців Макарівського району почали надходити скарги на роботу відділень "Укрпошти".

На зустрічі були обговорені питання щодо організації роботи відділень "Укрпошти", які обслуговують район, зі своєчасного отримання коштів громадянами, нарахованих на сплату житлово-комунальних послуг за субсидіями, а також інших коштів, які передбачені чинним законодавством, для пільгових категорій населення району.

Також нагадаємо, що 16 листопада до села Юрів Макарівського району завітав голова РДА Олексій Болілий, який провів зустріч із представником будівельної організації та ознайомився з ходом монтажних робіт.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: