#

На Макарівщині зіткнулися дві фури (ФОТО)

13.07.2020 14:33
На Макарівщині зіткнулися дві фури (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 13 липня, на трасі Київ-Чоп поблизу села Юрів Макарівського району сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Подія трапилася сьогодні близько першої години ночі на 56 км автодороги Київ – Чоп. Прибувши на місце пригоди інспектори з'ясували, що 56-річний водій SCANIA R500 з напівпричепом рухаючись в напрямку Житомира, не обрав безпечної дистанції, не впоравшись з керуванням здійснив наїзд на припарковане авто DAF. 

На щастя, обійшлося без травмованих. Лише механічними пошкодженнями транспортних засобів, розсипаними по всій дорозі тютюновими виробами однієї з фур та понівеченням об’єктів дорожньої інфраструктури: 8 метрів металевого відбійника. Відносно порушника поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали та вилучили посвідчення водія.

Водії! Перевіряйте обов’язково стан транспортного засобу перед кожною поїздкою! Дотримуйтеся правил дорожнього руху, аби завжди почувати себе в безпеці

Нагадаємо, що 5 липня завдяки зверненню громадян Макарівщини на "гарячу лінію" рибпатрульними Київщини було виявлено масову загибель водних біоресурсів. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook