#

На Макарівщині браконьєри ловили рибу за допомогою "парашута" (ВІДЕО)

20.04.2020 14:50
На Макарівщині браконьєри ловили рибу за допомогою "парашута" (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 17 квітня, біля села Гавронщина Макарiвського району на річці Здвиж працівники рибоохоронного патруля спіймали двох браконьєрів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський рибоохоронний патруль" у Faсebook.

Двоє громадян під час весняно-літньої заборони здійснювали вилов водних біоресурсів за допомогою забороненого знаряддя лову, а саме – "парашут". При перевірці було виявлено 8 кг риби в такій кількості: плоскирка - 46 екз., пiчкур - 14 екз., краснопірка та карась – по 12 екз., верховодка - 10 екз., плiтка – 5 екз., окунь – 3 екз. та бичок – 1 екз. Сума нанесених збитків складає 2 805 грн.

На винних осіб оформлено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонене знаряддя лову та водні біоресурси вилучено до відповідного рішення суду.

Також нагадаємо, що у селі села Чорногородка Макарівського району місцеві мешканці погрожували розправою жінці, яка працює санітаркою в одній із столичних лікарень, натомість поліція провела лише роз'яснювальну бесіду з кривдниками.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: