#

На Макарівщині у грабіжника поліція знайшла зброю та наркотики (ФОТО)

10.01.2020 09:46
На Макарівщині у грабіжника поліція знайшла зброю та наркотики (ФОТО)
Речові докази

На території дачних будинків населених пунктів Андріївка та Миколаївка Макарівського району сталася низка крадіжок, при проведенні оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу зловмисника, який збував крадене майно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

За місцем тимчасового проживання чолов’яги поліцейські спільно з бійцями полку поліції особливого призначення завітали з санкціонованим обшуком в рамках розслідування кримінальних проваджень за фактом крадіжок. Мешканець будинку нацькував на них собак бійцівської породи. Однак правоохоронці швидко подолали цю перешкоду і зайшли до оселі.

Під час обшуку помешкання правоохоронці виявили та вилучили викрадені речі. Зокрема, два скутери у розібраному стані, бензопили, різне майно, що не належить крадієві. Також вилучено як речові докази обладнання для виготовлення наркотичних речовин, амфетамін, зброю, боєприпаси, ножі, переговорні пристрої.

Нагадаємо, що 8 січня близько 16:00 поліцейські Білої Церкви отримали виклик "грабіж" по вулиці Симоненка; ймовірного нападника виявили на місці злочину з краденими речами.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: