#

На матчі ковалівського "Колосу" вболівальники отримали ексклюзивні подарунки (ФОТО)

11.11.2021 14:40
На матчі ковалівського "Колосу" вболівальники отримали ексклюзивні подарунки (ФОТО)
Фото з місця події

Між уболівальниками "Колосу" під час домашньої гри проти "Львова" було розіграно цінні призи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ФК "Колос".

Особистий приз від президента клубу отримав вболівальник "Колосу" Олексій Батрак – перегляд наступного матчу із донецьким ФК "Шахтар" з ним у його віп-ложі. Чоловік розповів, що вболіває за клуб із дня його заснування, не пропускає жодної гри, та намагається їздити з командою на виїзні матчі. Також Олексій Батрак регулярно відвідує та підтримує матчі жіночої команди "Колосу" та команди "Колос" U-19.

У пресслужбі клубу підкреслюють символічність того, що саме постійний вболівальник Олексій Батрак виграв спеціальний приз від Андрія Засухи та зміг вперше подивитись за грою разом із президентом клубу, а не як звичайно із трибуни стадіону.

Також президент "Колоса" вручив 5 цінних подарунків уболівальникам:

  • Горжій Аліна – телевізор;
  • Супрун Вікторія – телефон;
  • Нікітенко Тетяна – мікрохвильову піч;
  • Устименко Олександр – 100 кг цукру;
  • Бернада Андрій – футболку з автографами футболістів.

Зазначимо, що матч проходив на стадіоні європейського рівня, який відповідає не лише вимогам УАФ, а й міжнародним вимогам УЄФА. Ковалівський стадіон – єдиний у Європі, який може вмістити більш ніж у два рази більше вболівальників ніж мешканців у селищі. Стадіон має потужне освітлення, підігрів газону, систему дренажу та автоматичного поливу, сучасні системи безпеки, підтрибунні приміщення, роздягальні, підйомний ліфт та місця для роботи ЗМІ. Реконструкція старої арени тривала 414 днів і обійшлася щонайменше у 160 мільйонів гривень, а фінансування робіт повністю було здійснено агрофірмою "Світанок".

Зауважимо, що в останньому турі Української Прем'єр-Ліги "Колос" поступився донецькому "Шахтарю" із рахунком 1:3. Після 13 туру УПЛ ковалівці перебувають на 11 місці турнірної таблиці. У цьому сезоні команда з Київщини перемогла у 3 матчах, 2 зустрічі завершилися нічийним результатом, інші – на жаль, завершилися поразкою.

Президент клубу Андрій Засуха також є головою Київського об'єднання асоціацій футболу, яке утворилося шляхом злиття асоціацій футблолу Києва та Київської області. Батько Андрія Засухи – Анатолій Засуха був головою Київської ОДА з 1996 до 2005 року, а мати – Тетяна Засуха – Герой України, була народним депутатом ВР III-VI скликань.




Читати "Моя Київщина" у Telegram