#

На Миронівщині депутат сільради організував крадіжку зерна на суму майже півмільйона грн

06.12.2019 15:30
На Миронівщині депутат сільради організував крадіжку зерна на суму майже півмільйона грн
Речові докази

Cтало відомо, що правоохоронці оголосили підозру депутату однієї із сільських рад Миронівського району за крадіжку 59 тонн сої

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Уперше крадії проникли на огороджувальну територію складського приміщення у квітні 2015 року. Організатор чекав "на товар" в автомобілі, а двоє поплічників проникли до складу. Того разу вони не знайшли сою і викрали 40 мішків насіння кукурудзи різного сорту. Матеріальний збиток склав 55 тисяч гривень. Викрадене зловмисник продав на ринку.

Упродовж двох місяців вони проникли на територію складу понад десятка разів, озброївшись відмичками для відкриття воріт та мішками, звідки викрали 59 тон сої. Цього разу матеріальні збитки становили 390 тисяч гривень.

Наразі 38-річному мешканцю Миронівщини, депутату однієї з сільських рад району, працівники прокуратури Київщини оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 та ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Крадію загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що поліція оголосила підозру аферистці, яка пообіцяла одній з жительок Миронівщини допомогти розмитнити автомобіль з іноземною реєстрацією, за що виманила 70 тис грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: