#

На Обухівщині новий голова райдержадміністрації

24.01.2020 15:54
На Обухівщині новий голова райдержадміністрації
Олександр Гомон

У понеділок, 21 січня, стало відомо, що Президент України Володимир Зеленський призначив головою Обухівської районної державної адміністрації Олександра Гомона

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Президента України.

"Призначити Гомона Олександра Вікторовича головою Обухівської районної державної адміністрації Київської області", - йдеться  в розпорядженні Президента №28/2020-рп.

Також нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський призначив головою Баришівської районної державної адміністрації Валентину Зозулю.

Довідково:

Олександр Гомон очолював Бериславську РДА Херсонської області з 16 лютого 2017 року по 29 листопада 2019 року. У 2018 році подавав документи до Державного бюро розслідувань на три посади: директор територіального управління в місті Київ, директор територіального управління в місті Миколаїв і керівник управління оперативних розробок.

Згідно з його декларацією за минулий рік, він має право на користування 1 кв. м в гуртожитку Києва та 1 кв.м в гуртожитку Берислава. Дружина Наталія задекларувала квартиру в Києві на 48 кв.м. Також на неї записаний автомобіль Mercedes-Benz E220CDI 2012 випуску. Річна зарплата Олександра Гомона склала 369 667 гривень. Також він задекларував 6 350 гривень благодійної допомоги від Київського міського центру по нарахуванню та здійсненню соціального захисту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: